Условия на обслужване

Условия за обслужване

Уважаеми клиенти,
С цел избягване на евентуални недоразумения, Моля прочетете "
Условия и Обслужване".
Ако имате въпроси, не се колебайте да се свържете с нас през формата за "Контакти" или на тел: 0889915754 от 10.00ч. до 17.00ч.;

1. Общи условия

Настоящите Общи условия представляват правно споразумение със задължителна, обвързваща сила между магазин Гиза - парфюми и потребителите (Вие) във връзка с услугите, предлагани от giza-cosmetics.eu С разглеждането на страниците, Вие се съгласявате, приемате и се задължавате да спазвате тези Условия за обслужване.

Giza-perfumes е регистрирана търговска марка на „КОЛОР М” ООД.

КОЛОР М” ООД е дружество, регистрирано по Търговския закон на Република България, със седалище и адрес на управление:

Варна, бул. „Васил Левски“9/А

ЕИК: 103950877; ДДС номер: BG 103950877

2. За поверителноста на вашите данни

Гиза-козметикс обработва и предприема мерки за защита на личните данни на потребителите съгласно изискванията на Закона за защита на личните данни. Потребителите се съгласяват, че Гиза-козметикс има право да обработва личните им данни във връзка с използването на услугите на уебсайта.За да Ви обслужваме и изпълняваме Вашите поръчки е необходимо приемането на следните данни:

- име и фамилия

- e-mail

- телефон за връзка

- адрес за фактура и досавка

- пощенски код

В последствие имате възможност да коригирате тези данни от Вашият личен профил.

Данните, които ще получим при поръчката, регистрацията или разглеждането на страниците, ще бъдат използвани единствено за Вашето обслужване – приемане и изпълнение на поръчки, Абонамент за новини, връзка с Вас в случай на проблеми, свързани с поръчката и подобряване на обслужването на Гиза-козметикс. Ние гарантираме, че тези данни няма да бъдат предоставяни под никаква форма на трети лица или използвани за цели, различни от гореописаните. Потребителите, абонирани за Абонамента за новини, могат да прекратят абонамента си по всяко време от връзката, разположена в края на всяка новина.

Вашият потребителският профил може да бъде изтрит от системата на Гиза-козметикс заедно с прилежащите към него данни при желание от Ваша страна.

3. Поръчката

Всяка поръчка на продукт или услуга през системата на Гиза-козметикс е свързана със задължение за плащане. Поръчки приемаме 24 часа в денонощието, също и в почивните дни и в дните на официалните празници. В процеса на поръчка, имате възможност да видите продуктите, които купувате и техните цени, Вашите имена, e-mail, телефон, адрес, пощенски код, След приключване на поръчката, ще получите потвърждение само по e-мейл. За промяна в статуса на поръчката (потвърждение, обработване, изпращане и др.) ще бъдете уведомявани по е-мейл. Състоянието на текущата, както и на предишни поръчки, можете да следите от Вашия личен профил.

4. Цените

Всички цени са в лева с включен ДДС. Цените на продуктите са показани без цената за доставка, за която можете да се информирате от следната страница:

Доставка и Рекламации

5. Проблеми при изпълнение на поръчката

Изпълнението на Вашата поръчка може да бъде възпрепятствано поради някоя от следните причини:

1. Макар и рядко, е възможно някой от поръчаните продукти да не е наличен; в този случай ще се свържем с Вас в най-кратък срок по телефон или с email съобщение

2. Посочили сте грешни или непълни данни за доставка - имена, адрес, телефон, пощенски код.

При несъответствие между получените и поръчаните продукти или възникване на неточност по наша вина, ще поемем разходите по последващо връщане и замяна на несъответстващите продукти. При невъзможност за доставка не по вина на Гиза-козметикс (не се намирате на посочения адрес или не отговаряте на обажданията на доставчика), вашата поръчка ще бъде върната при нас докато се свържем с вас.

6. Плащане

Предлагаме Плащане при доставка: при получаване на поръчката, плащате на куриера.

7. Доставка и получаване на продуктите

1. Доставка на адрес: избира се в процеса на поръчка след попълване на точен адрес, имена, пощенски код и допълнителни инструкции.

8. Отказ от поръчка и връщане

Можете да върнете закупените от нас продукти без причина за връщане в рамките на7 дни от датата на закупуването при следните условия:

- Продуктите да са в оригиналната си опаковка

- Да няма следи от употреба, нарушен вид или зацапване

- Разходите по връщането на продуктите са за Ваша сметка

9. Рекламации и въпроси към нас

За Рекламациите може да се информирате от следната страница:

Доставка и Рекламации

Моля, свържете се с нас на телефон 0889 915 754 за да обсъдим всякакви въпроси, свързани с продуките , предоставяни от Гиза-козметикс

10. Съдържание и авторски права

Уебсайтът съдържа авторски материали и текстове, изображения, лого, бази данни и софтуер, които са собственост на "Giza-perfumes" и са защитени от българските закони за авторски и други права върху интелектуалната собственост. Възпроизвеждането на съдържанието, на уебсайта и/или който и да е негов елемент, обект на интелектуална собственост, може да се извършва само и единствено с писменото съгласие на Колор М ООД.