ХАЙВЕР – Екстракт

Натурален

Незабавна стимулация на кожата.

Засилва клетъчния метаболизъм, тимулира производството на колаген.

Дълбока хидратация на клетките, стимулира регенерацията на кожата.

Притежава антиоксидантни свойства, предпазва от вредните UVA лъчи.

Повече детайли

Продуктът вече не е наличен

Няма бонус точки за този продукт.


8,00 лв С вкл. данък

Доставка: от 3 до 6 седмици

Повече информация

INCI: Piscum ovum exstract

Състои се от 27% полезни протеини, които имат способността да засилят клетъчния метаболизъм и да стимулират производството на колаген от група специализирани кожни клетки, наречени фибробласти. Що се отнася до останалата част от състава му, тя съдържа наситени и полиненаситени мазнини (15%) и въглехидрати (33%). Освен това има високо съдържание на минерали (главно калий, натрий, калций, желязо и фосфор), които засилват структурата на клетъчната мембрана, като защитават вътрешността на клетките от така наречения окислителен стрес, за който са отговорни свободните радикали, а също така съдържа витамини A, E, D и F.

В допълнение, той предлага дълбока хидратация на клетките, стимулира регенерацията на кожата, има антиоксидантни свойства, стимулира кожата и я предпазва от вредните UVA лъчи.
Компонентите на хайвера се абсорбират без алергични реакции.
Състав: Aqua, Glycerin, Piscum ovum exstract, Potasum sorbate.

Употреба :

• Уморена кожа, без свежест и с петна
• Зряла кожа
• Чувствителна и раздразнена кожа
• Дехидрирана кожа.

Действие:

*Предпазва кожните клетки от оксидативен стрес и укрепва съединителната тъкан на кожата.
* Изглаждащ ефект върху кожата.

* Стимулира клетъчния обмен
* Хидратира косата и скалпа

Важно:
*1мл.=19 капки
*Разтворим във вода
*Неразтворим в масло

Дозировка: 5% до 10%
Водоразтворим екстракт от хайвер, козметичен клас, за формулиране на кремове за лице против стареене, серум, очен контур, маски за лице, кремове за ръце, кремове след слънце, маски за коса и др. Направете сами !! Екстрактът от хайвер е чудесно средство против стареене. Поправя, потвърждава, стимулира и овлажнява, като същевременно предпазва от слънчеви агресии. Основната му употреба е за козметика за тяло, лице и коса.

Предпазни мерки : Да се съхранява на място, недостъпно за деца. Спазвайте препоръчителни дози.

Количество: 10 мл. в тъмно стъклено флаконче.
Произведено Испания

Giza Perfumes не носи отговорност за използването или прилагането на този продукт.
* Цветът или прозрачността на растителните екстракти могат да се развият след производството, без това да влияе върху свойствата на продукта. В случай на мътност, трябва да филтрирате, преди да използвате.
* Условия за съхранение: Много е важно продуктът да се съхранява в много плътно затворени съдове, далеч от пряка слънчева светлина и при температури, които не надвишават 5 ° C. В случай, че нямате хладилници, съхранявайте продукта на възможно най-хладния участък и без изкуствена светлина.

* Козметична съставка. Не поглъщайте!

ВАЖНО:
Всяка информация, съвети и препоръки, съдържащи се тук, или получени чрез друг вид комуникация, в устна или в писмена форма, не са предназначени да заменят или да бъдат заместител на квалифицирана медицинска помощ, от обучен лекар или практикуващ здравеопазване.В следната категория има още 30 продукта:

Потребители, които купиха този продукт, купиха също: