ХИАЛУРОНОВА КИСЕЛИНА

Натурален

Грижа за зряла, уморена и дехидрирана кожа.

Повече детайли

Продуктът вече не е наличен

С покупката на този продукт, можете да съберете до 1 точка за лоялност. Общо за количката Ви 1 точка за лоялност това може да бъде конвертирано във ваучер за 0,20 лв.


10,00 лв С вкл. данък

Доставка: от 3 до 6 седмици

Повече информация

ХИАЛУРОНОВАТА КИСЕЛИНА е много ефективна, дори и в ниски дози. Тя е незаменима в грижата за зряла, както и за уморена и дехидрирана кожа.
Наименование INCI : натриев хиалуронат (хиалуронат де натрий): 100%
Качество : 100% натуралнa (от растителен произход: - Не съдържа животински деривати
Метод на производство : ферментация с дрожди пшеница без ГМО

За получаването на Хиалуронова киселина са използвани биотехнологии, и естествени методи като ферментация, при които чрез микроорганизми (бактерии, дрожди, плесени) е извлечен крайния продукт . Този процес е за предпочитане пред традиционния добив на хиалуронова киселина от гребен на петел.
Представяне : Фин, бял прах, опакован в бурканче

Type: Hyaluronic acid powder
Model Number: Hyaluronic acid powder
molecular weight: low molecular
color: white fine powder
unit: Dalton
ceritifcates: kosher/ halal/ ur import permits
specifications: 8000 Daltons
purity: 99%
packaging: bag

Тест Спецификации Резултати
Глюкуронова киселина > = 45.0 46.29
Съдържание Натриев хиалуронат ,% > = 95.0 95.68
Прозрачност (0.1% воден разтвор) = 99.0 100.0
рН (0.1% воден разтвор) 6,0-7,5 6.9
Молекулно тегло (0.8-1.5) X 10 (5) 0.8X 10 (5)

*Разтворима във вода * Неразтворима в масло
Действие на хиалуроновата киселина:
* Овлажнител: привлича и задържа вода във и върху кожата
* В борбата с обезводняването: образува защитен филм върху кожата
* Напомпващ и анти-стареене ефект: Запълва линии и бръчки
* Ефект на мека и кадифена кожа
* Много добра поносимост от кожата

Хиалуроновата киселина е естествена съставка на съединителната тъкан: кожа, хрущяли и синовиалната течност, роговицата ... Това е гликозаминогликан и е един от най-важните елементи на извънклетъчната матрица. Тази матрица, която включва и протеини като колаген и еластин, е в подкрепа на структурата на кожата. Хиалуроновата киселина е в състояние да привлича и задържа голямо количество вода (до 20 пъти теглото си във вода) като формира еластичен гел. Именно това придава обем и еластичност на младата кожа. С възрастта, количеството на хиалуронова киселина в кожата постепенно намалява и кожата губи своята еластичност.
Хиалуроновата киселина, вложена в козметичните продукти, не прониква пълноценно до дермата, и следователно не може да "замени" естествената хиалуронова киселина. Въпреки това, нейната изключителна способност да задържа вода я прави много привлекателна за постигане на дълбока хидратация и "заглаждане" на кожата. Хиалуроновата киселина е полимер, дизахарид и от размера на молекулите зависи, ще бъде ли в състояние да проникне по-дълбоко или по-малко в кожата. По-голямите молекули образуват филм на повърхността на кожата, като възглавница напълнена с вода, която поддържа хидратацията на кожата. Този филм също има ефект "затягане" и изглаждане на повърхността на кожата и бръчките. По-малките молекули, проникват в по-горните слоеве на епидермиса и там привличат и задържат вода, като хидратират кожата в дълбочина. Този ефект "на напомпване" също намалява появата на бръчки и фини линии.
Хиалуроновата киселина, която предлагаме е с ниско молекулно тегло, за да се възползвате от ефектите,споменати по-горе.

УПОТРЕБА :
Хиалуроновата киселина може да бъде включен като актив във всички формули, съдържащи вода - кремове, млека, гелове, лосиони ...
Съвет:
За да се улесни разтварянето на хиалуронова киселина, можете предварително разтваряне на необходимото количество прах в малко количество вода или хидрозол (= количество вода най-малко 10 пъти размера на хиалуронова киселина, или около 1 мл вода за 0,1 грама на хиалуронова киселина, например).
Някои идеи :
* Интензивен хидратиращ крем
* Анти-бръчки и анти-стареене
* Гелове "тензор" (очи и устни, овално лице)
Препоръчителни концентрации:

Общо количество в крайната формула

0,1% хиалуронова киселина

0,3% хиалуронова киселина

0,5% хиалуронова киселина

за 30 гр. готов продукт

0,03 грама

0,09 грама

0,15 грама

за 50 гр. готов продукт

0,05 грама

0,15 грама

0,25 грама

за 100 гр. готов продукт

0,10 грама

0,30 грама

0,50 грамаВАЖНО:
Всяка информация, съвети и препоръки, съдържащи се тук, или получени чрез друг вид комуникация, в устна или в писмена форма, не са предназначени да заменят или да бъдат заместител на квалифицирана медицинска помощ, от обучен лекар или практикуващ здравеопазване.Потребители, които купиха този продукт, купиха също: