ТЕН АКТИВАТОР Бронзант

Натурален

Постигате тен по-бързо, по-интензивно...

и това да трае с течение на времето.

Изцяло натурален продукт.Повече детайли

Продуктът вече не е наличен

Няма бонус точки за този продукт.


3,20 лв С вкл. данък

Доставка: от 3 до 6 седмици

Повече информация

Постигате тен по-бързо, по-интензивно и това да трае с течение на времето.

Изцяло натурален продукт

Тен Активатор - активна съставка, която да добавите към слънцезащитни продукти. Ще получите по-бърз, по-интензивен и дълготраен тен.

Това е оранжева прозрачна течност, разтворима във водни разтвори и богата на тирозин и рибофлавин, два активни компонента, които благоприятстват процеса на образуване на меланин в кожата.

ВАЖНО: Тен Активатор не притежава филтрираща сила за ултравиолетово лъчение, така че винаги трябва да се използва със слънцезащитен крем.

С ускорителя за тен можете да направите козметика, която увеличава скоростта и интензивността на вашия тен. Този активатор на тен е активен компонент, който благоприятства процеса на образуване на меланин в кожата, идеален за добавяне към козметика и слънцезащитни продукти.

За да направите свой собствен ускоряващ тен крем, просто трябва да добавите тази активна съставка към основен крем, винаги заедно със слънцезащитен крем, който предпазва кожата и предпазва от изгаряния.

Препоръчителната доза за добавяне към домашен крем за тен е между 2% и 3,5%.

Постигате тен по-бързо, по-интензивно и това да трае с течение на времето. Но това винаги трябва да се прави безопасно, причинявайки най-малко щети на кожата. За целта винаги трябва да добавяте слънцезащитен крем към вашия крем за ускоряване на тен, който осигурява защита срещу ултравиолетово лъчение.

Понякога, като използваме продукти с много висока защита е трудно да се постигне желания тен, но с добавянето на Тен Активатор към слънцезащитния продукт ще постигнете адекватен цвят на кожата и ще го запазите.

Тен Активатор действа като засилва образуването на меланин

Всичко ще зависи от нуждите на вашата кожа. Препоръчителната доза за добавяне е между 2% и 3,5%. С други думи, за 100 грама краен крем можем да включим между 2 и 3,5мл активатор на тен.

Отлични резултати ще постигнете, ако използвате алое вера гел, като към него добавите Тен Активатор
Състав: Аква, Глицерин, Ацетил Тирозин, Рибофлавин, Калиев Сорбат

Разтворим във вода

Неразтворим в масло.

Ако вашият слънцезащитен продукт е на маслена основа, пак може да добавите Тен Активатор. Сместа ще остане на две фази, така че преди употреба ще е наложително да разклатите енергично.

Произведено в Испания

Опаковка: 5мл или 10мл стъклен тъмен флакон, тип аптекарски

Съхранение: Добре затворено, далеч от пряка слънчева светлина.

ВАЖНО:
Всяка информация, съвети и препоръки, съдържащи се тук, или получени чрез друг вид комуникация, в устна или в писмена форма, не са предназначени да заменят или да бъдат заместител на квалифицирана медицинска помощ, от обучен лекар или практикуващ здравеопазванеВ следната категория има още 30 продукта:

Потребители, които купиха този продукт, купиха също: