ALPHA TERPINELOL (Lindenol)

Парфюмна Съставка

Вещерски добавки!

Повече детайли

Няма бонус точки за този продукт.


5,00 лв С вкл. данък

Доставка: от 1 до 3 дни

Повече информация

СЪЗДАЙТЕ СВОЙ СОБСТВЕН ПАРФЮМ ! ИЗПОЛЗВАЙТЕ в АРОМАЛАМПА ! АРОМАТИЗИРАЙТЕ ЕЖЕДНЕВИЕТО СИ !
CAS: 98-55-5

Мирис: Цветен-люляк, свеж, сладък, чист, бор
Alpha terpinelol е един от най-често използваните от всички парфюмни химикали ... Като основен компонент в парфюмите Lilac и основен компонент на много разновидности на ароматите от бор (по-ниски степени на Terpineol обикновено са достатъчни) като обща съставка на Fougeres, Appleblossoms, аромати за домашни продукти, сапуни, почистващи препарати и др. има много малка конкуренция. "


Употреби: естествено срещащ се монотерпен алкохол. Алфа-терпинеолът се използва като антиоксидант, антисептик, антихиперноцицепция и противовъзпалително средство. Използва се и като разтворител. Той е важна съставка на дезинфектантите от борово масло. Освен това, той се използва като аромат в парфюми, денатурант на мазнини за производство на сапун и синтетичен ароматизатор. Несъвместим със силни окислители.

Разтворим в:

*

Алкохол

*

Керосин

*

Парафиново масло

Неразтворим в:

*

Вода

Стабилен при: алкохолен лосион, део стик, перилни препарати, омекотител за тъкани, спрей за коса, течен перилен препарат, шампоан, сапуни.

ВАЖНО: Задължително да се направи тест за алергия преди употреба! Да се избягва контакт с очите! При попадане в очите, изплакнете обилно с вода!

Не поглъщайте, колкото и вкусно да ухае!

Само за външна употреба
Пазете от деца и очи

Дръжте далеч от деца!

опаковка: Тъмно стъклено флаконче, с вграден капкомер, 5мл или 10мл.

Произведено UK

ВАЖНО:

** Giza perfumes няма да носи отговорност за информацията, предоставена тук.

ВАША е отговорността като парфюмер да подлагате на задължителна допълнителна проверка, като потърсите предоставена информация и от други места. **В следната категория има още 16 продукта:

Потребители, които купиха този продукт, купиха също: