GERANIOL

Парфюмна Съставка

Вещерски добавки!

Флорален, с цитрусови и пудрени нотки...

Здравец...Роза...

Повече детайли

Продуктът вече не е наличен

Няма бонус точки за този продукт.


4,00 лв С вкл. данък

Доставка: от 3 до 6 седмици

Повече информация

Гераниолът е натурален аромат с флорални нотки, нотки на цитрусови и прахообразни нюанси.

Козметична съставка, която може да бъде включена в рецепти за кремове, сапуни, гелове, шампоани... Благодарение на него ще можете да парфюмирате домашните си препарати по естествен начин. Препоръчителната доза за употреба на гераниол в козметиката варира между 0,3 и 2%. В допълнение, гераниолът действа като репелент срещу насекоми, така че може да се използва и за направата на свещи или освежители за въздух. Приложенията на гераниол не свършват до тук, а с него можете да парфюмирате и почистващите продукти, които правите у дома.

Гераниолът е компонент, присъстващ в етеричните масла на някои растения като рози, здравец или лимонена трева. Освен това гераниолът се откроява със своето действие като репелент срещу насекоми.

Гераниолът в козметиката се използва като овкусител. Едно от големите предимства е, че е натурален продукт, така че можете да добавите аромат към вашите козметични творения, без да се отказвате, че са 100% натурални.

Към какви рецепти можете да добавите гераниол? Практически към всички разработки. Важно е да се отбележи, че е масло, така че не може да се разрежда във вода.

Може да бъде част от формулировките, в които има маслена фаза.

Сапуни Кремове Шампоани Маски Балсами Препоръчителната доза за употреба на гераниол в козметиката варира от 0,3% препоръчани за продукти за лице до 2%, които могат да се добавят към сапуни или гелове. Ако го използвате за направата на почистващи препарати, можете да увеличите процента до 2,5%.

Други приложения. Има свойства като репелент срещу насекоми, така че може да се използва при направата на свещи или освежители за въздух. В този случай дозата на употреба може да се увеличи до 2,5%. За да направите свещи с гераниол, просто трябва да разтопите восъка в тенджера на слаб огън. Добавете добавка за фиксация на парфюма, за да направите крайния аромат по-интензивен. Когато восъкът и добавката се разтопят, добавете препоръчаното количество гераниол и разбъркайте добре.

Технически характеристики на гераниол:

Състав: Geraniol Синоним: 2-транс 3,7-диметил-2,6-октадиен-1-ол

Описание: естествено ароматизиращо вещество Препоръчителна доза: 0,3 до 2%

Външен вид: практически безцветна течност

Плътност при 20°C: 0,874 - 0,884 g/ml

ВНИМАНИЕ:

Задължително да се направи тест за алергия преди употреба! Да се избягва контакт с очите! При попадане в очите, изплакнете обилно с вода!
Не поглъщайте, колкото и вкусно да ухае!
Дръжте далеч от деца!

ВАЖНО:

** Giza perfumes няма да носи отговорност за информацията, предоставена тук.

ВАША е отговорността като парфюмер да подлагате на задължителна допълнителна проверка, като потърсите предоставена информация и от други места. **


опаковка: Тъмно стъклено флаконче, с вграден капкомер, 5мл или 10мл.
Произведено ИспанияВ следната категория има още 30 продукта:

Потребители, които купиха този продукт, купиха също: