БЯЛА БРЕЗА – ароматно масло

Парфюмна Съставка

Ароматът на бяла гора и дървесина в зимен ден.Повече детайли

Продуктът вече не е наличен

Няма бонус точки за този продукт.


4,30 лв С вкл. данък

Доставка: от 3 до 6 седмици

Повече информация

БЯЛА БРЕЗА - Ароматът на бяла гора и дървесина в зимен ден. Красив, добре закръглен.

Използва се предимно в базата на парфюмната смес.

ВНИМАНИЕ: Този продукт е концентриран! Не го употребявайте неразреден директно върху кожата, защото може да причини раздразнение !

Връхни нотки на бергамот, портокал и лимон; със средни нотки на здравец, лилия и роза; и базови нотки на пачули, ветивер и боб тонка. Подходящ за употреба в свещи (соя, парафин, растителен восък), сапун, продукти за баня/тяло, парфюми, тръстикови дифузори, ароматни мъниста, тамян, освежители за въздух, горелки за масло и всички домашни аромати. Подходящ и за гел восък.

* Можете да разредите ароматното масло със спирт, за да си направите спрей форма на парфюм - в дозировка от около 20 до 30 на сто. Комбинирайте с други аромати! Създавате вашия личен парфюм.
*Ако сте почитатели на парфюмите без алкохол, можете да си направите такъв, като използвате някакво леко, бързо попиващо масло, като Кокос фракционно, в което да добавите този аромат.
* Можете да използвате ароматното масло за ароматизиране на помещения - в аромалампа или като спрей.
* Можете да ароматизирате вече готов козметичен продукт – лосион или крем за тяло, шампоан и др.
* Ако направите ароматизирани свещи или кремове или сапуни или друг козметичен продукт, можете да използвате концентрат (в средна доза от 1 - 5%).
Задължително да се разреди преди употреба!

Разтворимо в масло, етанол, пропилен гликол.

Неразтворимо във вода

Задължително да се направи тест за алергия преди употреба! Да се избягва контакт с очите! При попадане в очите, изплакнете обилно с вода!

Не поглъщайте, колкото и вкусно да ухае!

Дръжте далеч от деца!

ВНИМАНИЕ:

Giza Perfumes не носи отговорност за неправилна или прекомерна употреба на ароматните масла. Отговорност на потребителя е да намери всякаква необходима за него информация, съобразно личните му потребности. Препоръките, дадени тук имат ориентировъчен характер и не освобождават от отговорност потребителите.

опаковка: Тъмно стъклено флаконче, с вграден капкомер, 5мл или 10мл.

Произведено UKВ следната категория има още 30 продукта:

Потребители, които купиха този продукт, купиха също: