Нов ПАЧУЛИ от ИНДОНЕЗИЯ

ПАЧУЛИ от ИНДОНЕЗИЯ

Парфюмна Съставка

Чувствен дървесен флорален аромат, базиран на дълбокия, съблазнителен аромат на индонезийско пачули, балансиран със свеж лимон на върха.

Повече детайли

Няма бонус точки за този продукт.


6,80 лв С вкл. данък

Доставка: от 1 до 3 дни

Повече информация

Чувствен дървесен флорален аромат, базиран на дълбокия, съблазнителен аромат на индонезийско пачули, балансиран със свеж лимон на върха. Богато цъфтящо бяло флорално сърце от среднощен жасмин, магнолия и роза се намира в средата на композицията, докато екзотична основа от пачули, карамфил и сандалово дърво поддържат основата.

Профил на аромата: ориенталски/дървесни/ароматни

ВНИМАНИЕ: Този продукт е концентриран! Не го употребявайте неразреден директно върху кожата, защото може да причини раздразнение !

Нашите ароматни масла са специално формулирани, за да бъдат подходящи за сапуни, свещи и продукти за грижа за кожата и косата. Ароматите са изключително богати, сложни и дълготрайни.
* Можете да използвате ароматното масло за ароматизиране на помещения - в аромалампа или като спрей.
* Можете да ароматизирате вече готов козметичен продукт – лосион или крем за тяло, шампоан и др.
* Ако направите ароматизирани свещи или кремове или сапуни или друг козметичен продукт, можете да използвате концентрат (в средна доза от 1 – 5% или до 10% за свещи).
Задължително да се разреди преди употреба!

* Можете да разредите ароматното масло със спирт, за да си направите спрей форма на парфюм - в дозировка от около 20 до 30 на сто. Комбинирайте с други аромати! Създавате вашия личен парфюм.
*Ако сте почитатели на парфюмите без алкохол, можете да си направите такъв, като използвате някакво леко, бързо попиващо масло, като Кокос фракционно, в което да добавите този аромат. Отличен резултат ще получите, ако за разтворител използвате DPG – Дипропилен гликол

Разтворимо в Масло, Етанол, Пропилен гликол, Ди пропилен гликол

Неразтворимо във вода

Задължително да се направи тест за алергия преди употреба! Да се избягва контакт с очите! При попадане в очите, изплакнете обилно с вода!

Не поглъщайте, колкото и вкусно да ухае!

Дръжте далеч от деца!

Моля, имайте предвид, че ароматните масла са синтетични и не трябва да се бъркат с естествените етерични масла.

ВНИМАНИЕ:

Giza Perfumes не носи отговорност за неправилна или прекомерна употреба на ароматните масла. Отговорност на потребителя е да намери всякаква необходима за него информация, съобразно личните му потребности. Препоръките, дадени тук имат ориентировъчен характер и не освобождават от отговорност потребителите.

опаковка: Тъмно стъклено флаконче, с вграден капкомер, 5мл или 10мл.

Произведено EU

В следната категория има още 30 продукта:

Потребители, които купиха този продукт, купиха също: