Етерично Масло Гаяк ууд / Pallo Santo /

Натурален

Аромат: Кремообразен, Медено сладък,

Балсамичен,

Малко флорален, Топъл, Дървесен, Леко пухкав

Повече детайли

Внимание: Последни наличности!

Няма бонус точки за този продукт.


9,00 лв С вкл. данък

Доставка: от 1 до 3 дни

Повече информация

Свещено дърво, Дърво на живота!

INCI: Bulnesia sarmientoi , Pallo Santo
Страна на произход: Индия
Метод на екстракция: Парна дестилация
Срок на годност: 4-5 години
Вискозитет: Твърда паста, твърда до полутвърда (Необходимо е загряване да се втечни)
Парфюмна бележка: База
Аромат: Кремообразен, Медено сладък, Балсамичен, Малко флорален, Топъл, Дървесен, Леко пухкав
Съчетава се добре с: Анасон, Лайка, Канела, Карамфил, Кипарис, Давана, Елеми, Фенхел, Грийпфрут, Жасмин, Портокал, Палмароза, Роза българска, Сандалово дърво, Ванилия, Ветивер, Иланг Иланг
* Маслото от гуайак се произвежда чрез парна дестилация на смес от дървесина и дървени стърготини от пало санто. Понякога погрешно се нарича "guaiac wood concrete". Това е жълта до зеленикаво-жълта полутвърда маса, която се топи около 40-50 ° C. След като се разтопи, може да се охлади обратно до стайна температура, но да остане течна за дълго време.
* Етеричното масло от Guaiacwood е като естествен парфюм; силно препоръчително при търсене на икономична базова бележка! Уникален меланж на кремообразни, балсамични, дървесни, леко флорални аромати. Guaiacwood е достъпен базов фиксатор, който често се избира от производителите на естествени парфюми, сапун, свещи, тамян.

* Guaiacwood е полутвърд и става течен, когато се затопля; веднъж смесен с други масла остава мобилен. Точката на топене на етеричното масло Guaiacwood е между 40-50 градуса по Целзий.

* Маслото от гуаяк е съставено предимно от 42-72% гуайол, булнезол, 5-бутензеин, Ь-буленезен, а-гуаиен, гуаоксид и β-патчулен. Счита се, че не предизвиква дразнене, не сенсибилизира и не е фототоксичен за човешката кожа.

Употреба:
*Някои източници за ароматерапия препоръчват Guaiacwood като противовъзпалително, за лимфен дренаж и успокояващ ефект, който се смята за полезен при стрес и тревожност. * Балансиращите, заземяващи и успокояващи ефекти правят това етерично масло идеално по време на медитация.

* Действие: противовъзпалително, успокояващо, стресово облекчение, лимфен деконгестант, гъбички на кожата, ревматизъм, артрит.

* Обща употреба: фиксатор на парфюми, тамян, грижа за кожата за вана и тяло, масла и кремове за лечение на спа, добавка в сапуни и свещи

* Противопоказания: Не са известни

Опаковка: 5мл тъмно, стъклено, аптекарско флаконче, с вграден капкомер

Забележка: Посочените рецепти са ориентировъчни и безопасни за здравето. Въпреки това прекомерната или неправилна употреба на някои ароматни масла може да предизвика индивидуални алергични реакции

Декларация:

Написаното тук е предназначено само за образование и информация. В никакъв случай не е предназначено да предотвратява или диагностицира някакви медицински състояния или да заменя каквито и да е предписани медикаменти или медицински съвети от здравен експерт. Ние не сме медицински специалисти и тази информация се споделя само с обща образователна цел.

Това е обща информация за ароматерапията и масажните терапии и не заменя консултацията със специалист! .
Сайтът не носи отговорност за неправилно проведено самолечение!В следната категория има още 30 продукта:

Потребители, които купиха този продукт, купиха също: