РОЗОВ ЛОТОС - ритуално масло

Натурален

Натурален продукт от натурални ароматни компоненти в изцяло натурална маслена основа. Не съдържа химически консерванти, стабилизатори, фиксатори или оцветители.

Повече детайли

Продуктът вече не е наличен

С покупката на този продукт, можете да съберете до 1 точка за лоялност. Общо за количката Ви 1 точка за лоялност това може да бъде конвертирано във ваучер за 0,20 лв.


16,70 лв С вкл. данък

Доставка: от 3 до 6 седмици

Повече информация

Nelumbo nucifera е бил използван в медицината, грижата за красотата и за много други цели. Цветът на Лотос обикновено живее над водната повърхност, а корените му са под водата, дълбоко в почвата под нея.

Натурален продукт от натурални ароматни компоненти в изцяло натурална маслена основа. Не съдържа химически консерванти, стабилизатори, фиксатори или оцветители.

Botanical Name :

Nelumbo nucifera

Plant Part :

Flower

Country of Origin :

India

Color & Odor :

sweet, deep

Method of Extraction :

hydro distillation

* Предимства за кожата на тялото - Лотосът съдържа много полезни вещества като витамин В, витамин С, линолова киселина, желязо, фосфор, протеини и много други. Освен това, много от тези полезни вещества са добри за поддържане на кожата в нейната естествена красота.

* Астрингентно съединение - Тийнейджъри и понякога възрастни, които имат проблемна кожа с пъпки и / или дефекти. Етеричното масло Лотос, е леко стипчиво и може да бъде много ефективно при лечение или контрол на настоящите дефекти и пъпки.

* Като ароматерапия - Облекчава леки заболявания като студ, грип и треска, успокоява нашия нервен синдром, помага да избягнем стреса.
* Прекрасно за масаж и масло за вана. Редовното използване за масаж, ще донесе лъчезарен, здравословен цвят на кожата, ще замести мъртвата кожа с нова. Следователно, кожата ви ще изглежда млада всеки път, и ще забави процеса на ранно стареене.
* Ефективно срещу свободните радикали. Съдържанието на флавоноиди, а също и полизахаридите осигуряват антиоксиданти, противовъзпалителни, както и овлажнители на тялото ни.
* Предотвратяване на процеса на ранно стареене - Нестабилното настроение, стреса, лошите навици като пушене и пиене, са основните причини за процеса на ранно стареене. Етеричното масло Лотос, нанесено на кожата, неутрализира токсините и я прави по-здрава, сияйна, гъвкава и млада.
* Подобрява работата на мозъка – действа успокояващо, засилва концентрацията
* Подобрява дишането - Масло от Лотос има отличителен аромат. Той е уникален и способен облекчи и улесни работата на дихателната система. Намалява стреса, подобрява настроението, а често увеличава и либидото.
* Добро за сърцето - Съдържа вещества, които са кардиотоник. Контролира кръвното налягане
* Анти тревожност - Създава усещане за благоденствие – успокоява мислита, ума, душата и психиката.

Произведено: Индия

Опаковка: тъмно стъклено медицинско флаконче или стъклено флаконче с ролка
Внимание! Забранено за вътрешна употреба! Да се пази от деца! Опаковката да се съхранява далече от топлинни източници и пряка слънчева светлина без продължителен достъп на въздух до концентрата.
Забележка: Посочените рецепти са ориентировъчни и безопасни за здравето. Въпреки това прекомерната или неправилна употреба на някои ароматни масла може да предизвика индивидуални алергични реакции. Това е обща информация за ароматерапията и масажните терапии и не заменя консултацията със специалист! Сайът не носи отговорност за неправилно проведено самолечение!Потребители, които купиха този продукт, купиха също: