СИН ЛОТОС – ритуално масло

Натурален

Натурален продукт от натурални ароматни компоненти в изцяло натурална маслена основа. Не съдържа химически консерванти, стабилизатори, фиксатори или оцветители.

Повече детайли

Продуктът вече не е наличен

С покупката на този продукт, можете да съберете до 1 точка за лоялност. Общо за количката Ви 1 точка за лоялност това може да бъде конвертирано във ваучер за 0,20 лв.


14,50 лв С вкл. данък

Доставка: от 3 до 6 седмици

Повече информация

Nymphaea caerulea, по-известно като Син лотос, всъщност е подарък за света. Първоначално намерен на брега на река Нил, Nymphaea caerulea, днес се среща по целия свят. Това красиво синьо цвете се смята за свещено от индийците, особено будистите, макар че традиционно се свързва с древната египетска култура. Последните изследвания разкриха, че има и лечебни свойства.

Натурален продукт от натурални ароматни компоненти в изцяло натурална маслена основа. Не съдържа химически консерванти, стабилизатори, фиксатори или оцветители.

Botanical Name :

Nymphaea caerulea

Plant Part :

Flower

Country of Origin :

India

Color & Odor :

sweet, deep

Method of Extraction :

hydro distillation

1. Естествен овлажнител: Съставка в продукти за грижа за кожата, които осигуряват мигновено хидратиране на кожата.
2. Балансира мазна кожа и да предотврати появата на пъпки и акне.
3. Релаксант: Ако сте стресирани и нетърпеливи, ще намерите облекчение, ако използвате Син лотос като парфюм.
4. Кондиционер за косата - увеличава естественият блясък на повредената коса. Увеличава обема и еластичността на крехката коса. Полезен при косопад.
5. Естествен афродизиак: Някои скорошни изследвания показват, че Nymphaea caerulea притежава леки психоактивни свойства има потенциала да работи като секс стимулант. Отстранява еректилната дисфункция

6. Проблеми с менструацията: помага за регулиране на нередовните периоди и облекчаване на менструационните спазми.
7. Лекува депресия, стрес, тревожност. Син лотос съдържа нуклеафан (естествен анти-спазматик) заедно с апорфин, който ще ви даде чувства на успокояваща еуфория. Поради тази причина е естествено средство срещу безпокойство и стрес.
8. Мускулен релаксант с болкоуспокояващо действие.

Произведено: Индия

Опаковка: тъмно стъклено медицинско флаконче или стъклено флаконче с ролка
Внимание! Забранено за вътрешна употреба! Да се пази от деца! Опаковката да се съхранява далече от топлинни източници и пряка слънчева светлина без продължителен достъп на въздух до концентрата.
Забележка: Посочените рецепти са ориентировъчни и безопасни за здравето. Въпреки това прекомерната или неправилна употреба на някои ароматни масла може да предизвика индивидуални алергични реакции. Това е обща информация за ароматерапията и масажните терапии и не заменя консултацията със специалист! Сайът не носи отговорност за неправилно проведено самолечение!Потребители, които купиха този продукт, купиха също: