ТУБЕРОЗА - Ритуално масло

Натурален

Натурален продукт от натурални ароматни компоненти в изцяло натурална маслена основа. Не съдържа химически консерванти, стабилизатори, фиксатори или оцветители.

Повече детайли

Продуктът вече не е наличен

С покупката на този продукт, можете да съберете до 1 точка за лоялност. Общо за количката Ви 1 точка за лоялност това може да бъде конвертирано във ваучер за 0,20 лв.


17,50 лв С вкл. данък

Доставка: от 3 до 6 седмици

Повече информация

Господарката на нощта е отличен афродизиак!

Помага на психическите сили. Мъжете я носят, за да привличат жени.

Натурален продукт от натурални ароматни компоненти в изцяло натурална маслена основа. Не съдържа химически консерванти, стабилизатори, фиксатори или оцветители.

Botanical Name :

Polianthes tuberosa

Plant Part :

Flower

Country of Origin :

India

Color & Odor :

sweet, deep

Method of Extraction :

hydro distillation


Духовни свойства: ентусиазъм, мотивация, чувствителност
На духовно ниво, маслото от тубероза, въплъщава прошката и преоткриване на себелюбието, когато човек загуби себе си и духът му е понижен. Когато егото е получило много жизнени удари, депресирано е и не може да се свърже с по-висшите сфери, туберозата помага при възстановяването на връзката. Ако се намираш в свят, в който лесно може да останеш без надежда, когато всичко изглежда загубено, това масло свързва егото с духа, носи баланс и хармония.
Етеричното масло от тубероза помага за транспортирането на духа до непознати места, където може да пребивава за кратък миг, намирайки комфорт и познание.
Помага за намиране на отдавна забравени истини, за да донесе надежди, мечти и молитви на тяхното законно място и по този начин да интегрира най-високите елементи на егото в духовно чудо. Това е един от ангелските аромати.
Етеричното масло от тубероза се свързва с определен вид ангелско същество, което носи съобщения много ясно и с много любов. То ни помага в разбирането на целта на нашия живот и може би в това как по-добре да дадем любовта, която сме получили в изобилие от Ангелските Царства и Бога.

Като духовна вибрация тя се свързва с божествеността и вдъхновява психически способности. Тя отваря енергията на дясната страна на мозъка, която насърчава творческото вдъхновение. Това е канал на човечеството.

Тя е лунна енергия.

Когато нощта се рагръща, ароматът на екстаза изпълва въздуха. Това е ухание на съблазън и чувственост. Прониква в самата ви душа. Мощното очарование на деликатното туберозово цвете, което отваря нежните си дълги венчелистчета само през нощта, за да се наслаждава на сребърните лъчи на лунната светлина и да пленява всичко наколо.

Духовни употреби

* Сърдечна чакра. Тубероза е отлична за събуждане или балансиране на сърдечната чакра, предизвикваща любов и състрадание, психическа чувствителност, творчество и транс за работа.

* Известно е като афродизиак, стимулант, успокояващо и естествено средство за различни психо-духовни състояния.

* Според Аюрведа, ароматът на абсолютното масло от тубероза отваря коронната чакра, която е отговорна за увеличаването на творческите сили, спокойствието на ума, засилване на емоционалните сили и засилване на психичния потенциал.

* Според древните маи, туберозатабила благословена от боговете. Затова я използвали за засилване на трансценденталната работа.

* Спомага за облекчаване на напрежението, стреса и безпокойството, отпуска нервите и мускулите, успокоява сетивата и мозъка, облекчава гнева и други негативни чувства.

Противодейства на разрастващия се гняв. Изчиства негодувание и ревност. Разсейвайки съмненията в себе си и объркването, туберозата центрира пациента. Тубероза намалява сериозността, придаваща по-игрив тон на ситуацията.

Btanical Name :

Poliantes Tuberosa

Plant Part :

Flower

Country of Origin :

India

Color & Odor :

sweet, deep, magical

Method of Extraction :

hydro distillation

Произведено: Индия

Опаковка: тъмно стъклено медицинско флаконче или стъклено флаконче с ролка
Внимание! Забранено за вътрешна употреба! Да се пази от деца! Опаковката да се съхранява далече от топлинни източници и пряка слънчева светлина без продължителен достъп на въздух до концентрата.
Забележка: Посочените рецепти са ориентировъчни и безопасни за здравето. Въпреки това прекомерната или неправилна употреба на някои ароматни масла може да предизвика индивидуални алергични реакции. Това е обща информация за ароматерапията и масажните терапии и не заменя консултацията със специалист! Сайът не носи отговорност за неправилно проведено самолечение!Потребители, които купиха този продукт, купиха също: