БЯЛА ДЖИНДЖЪР ЛИЛИЯ – ритуално масло

Натурален

Sontaca Attar

Натурален продукт от натурални ароматни компоненти в изцяло натурална маслена основа. Не съдържа химически консерванти, стабилизатори, фиксатори или оцветители.Повече детайли

С покупката на този продукт, можете да съберете до 1 точка за лоялност. Общо за количката Ви 1 точка за лоялност това може да бъде конвертирано във ваучер за 0,20 лв.


15,00 лв С вкл. данък

Доставка: от 1 до 3 дни

Повече информация

Описание: Sontaka Attar има изключително уникален аромат. Той е популярна съставка в продуктите за ароматерапия. Има топъл и успокояващ аромат.
Ароматът напомня на тубероза и гардения. Свеж, сладък, тропически цветен букет с прекрасен, плодов подтекст, подобен на джинджифил. Флоралната сладост е много богата и дълбока.

Емоционално и енергийно действие:

* Приповдигащо и балансиращо.

* Създава усещане за изобилие, спокойствие и чувство за сигурност.

* Мощен афродизиак!

* Широко използва в ароматерапията за лечение на хора, страдащи от депресия.

CAS: 94334-08-04

Употреба: Sontaka Attar се използва широко в парфюмерийната и козметичната индустрия, където се използва за добавяне на аромат към различни продукти за грижа за кожата. Освен това той намира широко приложение в ароматерапията. може да се използва както от мъжки, така и от женски пол.

Полза: Sontaka Attar може да премахне лошите миризми на човешкото тяло. Той има естествен аромат и ще ви даде много облекчение, когато става въпрос за освежаване.

SONTAKA ATTAR

Botanical Name :

Hydechium Coronasium

Plant Part :

Flower

Country of Origin :

India

Solubility

Alcohol and oils

Color & Odor :

sweet, deep

Method of Extraction :

hydro distillation

Произведено: Индия

Опаковка: тъмно стъклено медицинско флаконче или стъклено флаконче с ролка
Внимание! Забранено за вътрешна употреба! Да се пази от деца! Опаковката да се съхранява далече от топлинни източници и пряка слънчева светлина без продължителен достъп на въздух до концентрата.
Забележка: Посочените рецепти са ориентировъчни и безопасни за здравето. Въпреки това прекомерната или неправилна употреба на някои ароматни масла може да предизвика индивидуални алергични реакции. Това е обща информация за ароматерапията и масажните терапии и не заменя консултацията със специалист! Сайът не носи отговорност за неправилно проведено самолечение!Потребители, които купиха този продукт, купиха също: