НАРЦИС – ритуално масло

Натурален

Натурален продукт от натурални ароматни компоненти в изцяло натурална маслена основа. Не съдържа химически консерванти, стабилизатори, фиксатори или оцветители.Повече детайли

С покупката на този продукт, можете да съберете до 1 точка за лоялност. Общо за количката Ви 1 точка за лоялност това може да бъде конвертирано във ваучер за 0,20 лв.


13,90 лв С вкл. данък

Доставка: от 1 до 3 дни

Повече информация

Описание: Нарцис Атар е разпознат със силен и наситен аромат, доста подобен на миризмата на тъмнозелени листа на зюмбюл и жасмин.

Късметът и печалбата са свързани с него. Нарцисът наистина е опияняващ и може силно да повлияе на нервната система. Очарователният аромат се използва най-вече в парфюмерията от висок клас.
Употреба: Нарцисовият атар се използва широко за приготвяне на екзотични и естествени парфюми. Той също така помага да се излекува проблеми, свързани с депресивното състояние на ума.

Енергетика: Нарцисовият атар помага за освежаване на ума, като успокоява нервите и отпуска тялото с неговия цветен аромат. Може да стопи проблема, свързан с депрерия. Създава усещане за Свещенно пространство!

NARCISSUS ATTAR

Botanical Name :

Narcissus spp

Plant Part :

Flower

Country of Origin :

India

Solubility

Alcohol and oils

Color & Odor :

sweet, deep

Method of Extraction :

hydro distillation

Произведено: Индия

Опаковка: тъмно стъклено медицинско флаконче или стъклено флаконче с ролка
Внимание! Забранено за вътрешна употреба! Да се пази от деца! Опаковката да се съхранява далече от топлинни източници и пряка слънчева светлина без продължителен достъп на въздух до концентрата.
Забележка: Посочените рецепти са ориентировъчни и безопасни за здравето. Въпреки това прекомерната или неправилна употреба на някои ароматни масла може да предизвика индивидуални алергични реакции. Това е обща информация за ароматерапията и масажните терапии и не заменя консултацията със специалист! Сайът не носи отговорност за неправилно проведено самолечение!В следната категория има още 7 продукта:

Потребители, които купиха този продукт, купиха също: