БЯЛ ЛОТОС – ритуално масло

Натурален

Натурален продукт от натурални ароматни компоненти в изцяло натурална маслена основа. Не съдържа химически консерванти, стабилизатори, фиксатори или оцветители.Повече детайли

Продуктът вече не е наличен

С покупката на този продукт, можете да съберете до 1 точка за лоялност. Общо за количката Ви 1 точка за лоялност това може да бъде конвертирано във ваучер за 0,20 лв.


19,99 лв С вкл. данък

Доставка: от 3 до 6 седмици

Повече информация

Маслото от бял лотос Атар е известно със своя прекрасен аромат. Белият лотос се свързва с Лакшми, която е богинята на богатството, късмета, плодородието и просперитета. Тя обикновено стои или седи като йогин на пиедестал на лотос и държи лотос в ръката си, символизирайки богатство, себепознание и духовно освобождение.

Белият лотос се счита за много свят и се използва в религиозни церемонии.

Той също така има своето място в парфюмерийната индустрия, както и в ароматерапията.

Употреби:

Като атар, който да носите върху себе си
Приложения за терапия на съобщения
Ароматерапевтични приложения
Духовни приложения.
Ритуални приложения
Унисекс приложения.
Парфюмиране
Аюрведични приложения
Козметика и кремове

Енергетика: Белият лотос е известен със своя успокояващ ефект, успокоява ума. Той прочиства ума от негативизма с чистотата на неговия аромат.

WHITE LOTUS attar

Botanical Name :

Narcissus spp

Plant Part :

Flower

Country of Origin :

India

Solubility

Alcohol and oils

Color & Odor :

sweet, deep

Method of Extraction :

hydro distillation

Произведено: Индия

Опаковка: тъмно стъклено медицинско флаконче или стъклено флаконче с ролка
Внимание! Забранено за вътрешна употреба! Да се пази от деца! Опаковката да се съхранява далече от топлинни източници и пряка слънчева светлина без продължителен достъп на въздух до концентрата.
Забележка: Посочените рецепти са ориентировъчни и безопасни за здравето. Въпреки това прекомерната или неправилна употреба на някои ароматни масла може да предизвика индивидуални алергични реакции. Това е обща информация за ароматерапията и масажните терапии и не заменя консултацията със специалист! Сайът не носи отговорност за неправилно проведено самолечение!В следната категория има още 7 продукта:

Потребители, които купиха този продукт, купиха също: