Нов Парфюм UNS52 ОмбреЛе Ексклузив

Парфюм UNS52 ОмбреЛе Ексклузив

Парфюм без алкохол

Гладък, опияняващ, опушен и монолитен като тъмна носталгия, омекотена с нежен блясък от фин кехлибарено-флорален букет.

Повече детайли

С покупката на този продукт, можете да съберете до 2 точки за лоялност. Общо за количката Ви 2 точки за лоялност това може да бъде конвертирано във ваучер за 0,40 лв.


12,00 лв С вкл. данък

Доставка: от 1 до 3 дни

Повече информация

Парфюм без алкохол: #UNS52 "ОмбреЛе" е олфакторно вдъхновен от известен аромат, Ombre Leather, създаден от Tom Ford през 2018 год.
Тъмна, супер гладка, мека, опияняваща пост-индустриална кожа. Аромат за бунтовници и войни в нехуманния "фънки" мегаполис. Безкомпромисен, опушен и монолитен като тъмна носталгия, омекотена с нежен блясък от фин кехлибарено-флорален букет.
* Ароматна Група: Кожа
* Ароматна Композиция:
* Върхови нотки: Кардамон
* Сърдечни нотки: Жасмин Самбак, Кожа
* Базови нотки: Пачули, Амбра, Мъхове

ДЕКЛАРАЦИЯ от„ГИЗА ПАРФЮМИ” ЕООД:
В съответствие със ЗАПСП и ЗМГО
Н
ие декларираме че:

* Името на търговските марки и авторските права са собственост на съответните производители и/или дизайнери.

Giza Perfumes няма никаква връзка с производителите / дизайнерите. Не сме свързани и не представляваме нито една от тях!

Парфюмите, които продаваме, са олфакторна аналогова интерпретация на аромати.

* Целта на използваните описания е да даде на клиента идея за аромат, а не да го заблуждава, или обърква. Описанията не са предназначени да нарушават името на производителя / дизайнера и ценната търговска марка.

* Ние не представяме нашите продукти като оригинални, нито като точни копия – следователно те не нарушават законите за авторското право.

* Всички препратки към определени имена са единствено и само като ориентир за нашите клиенти и се отнасят само олфакторно до аромата.

* Нека бъде известно, че този уеб сайт, не е свързан или спонсориран от някои собственици на запазени марки.

Това са парфюми без алкохол, във вид на маслена есенция, а не оригинални или ароматизирани продукти.В следната категория има още 4 продукта: