КАШМИР и МУСКУС - ароматно масло

Парфюмна Съставка

Деликатен и успокояващ аромат с нотки на мек кашмир

уютни зимни мускуси, с фини празнични нотки на подправки

и прозрачни цветя.

Повече детайли

Няма бонус точки за този продукт.


5,30 лв С вкл. данък

Доставка: от 1 до 3 дни

Повече информация

КАШМИР и МУСКУС - ароматно масло – Идеален за момент на зимно удоволствие, този успокояващ акорд се разгръща с празнични подправки от канела и карамфил, докато сърцето разцъфтява напълно чрез зимна флорална хармония от жасмин, теменужка и роза. Всичко това нежно се спуска върху топлината на шафран, дърво, кашмир и шепот на кремообразна ванилия.

ВНИМАНИЕ: Този продукт е концентриран! Не го употребявайте неразреден директно върху кожата, защото може да причини раздразнение !

Нашите ароматни масла са специално формулирани, за да бъдат подходящи за сапуни, свещи и продукти за грижа за кожата и косата. Ароматите са изключително богати, сложни и дълготрайни. Произвеждат се с най-ново техническо оборудване, включително масова спектроскопия, газова хроматография, симулирана критична екстракция на флуиди и методи за извличане на ротационни пари

* Можете да разредите ароматното масло със спирт, за да си направите спрей форма на парфюм - в дозировка от около 20 до 30 на сто. Комбинирайте с други аромати! Създавате вашия личен парфюм.
*Ако сте почитатели на парфюмите без алкохол, можете да си направите такъв, като използвате някакво леко, бързо попиващо масло, като Кокос фракционно, в което да добавите този аромат. Отличен резултат ще получите, ако за разтворител използвате DPG – Дипропилен гликол
* Можете да използвате ароматното масло за ароматизиране на помещения - в аромалампа или като спрей.
* Можете да ароматизирате вече готов козметичен продукт – лосион или крем за тяло, шампоан и др.
* Ако направите ароматизирани свещи или кремове или сапуни или друг козметичен продукт, можете да използвате концентрат (в средна доза от 1 – 5% или до 10% за свещи).
Задължително да се разреди преди употреба!

Разтворимо в Масло, Етанол, Пропилен гликол, Ди пропилен гликол

Неразтворимо във вода

Задължително да се направи тест за алергия преди употреба! Да се избягва контакт с очите! При попадане в очите, изплакнете обилно с вода!

Не поглъщайте, колкото и вкусно да ухае!

Дръжте далеч от деца!

Моля, имайте предвид, че ароматните масла са частично синтетични и не трябва да се бъркат с естествените етерични масла.

ВНИМАНИЕ:

Giza Perfumes не носи отговорност за неправилна или прекомерна употреба на ароматните масла. Отговорност на потребителя е да намери всякаква необходима за него информация, съобразно личните му потребности. Препоръките, дадени тук имат ориентировъчен характер и не освобождават от отговорност потребителите.

опаковка: Тъмно стъклено флаконче, с вграден капкомер, 5мл или 10мл.

Произведено UKВ следната категория има още 30 продукта:

Потребители, които купиха този продукт, купиха също: