ДЪРВО на ЖИВОТА – Ритуално масло етеричен бленд

Натурален

За магични и духовни ритуали

Живот, Сила, Могъщество, Дълголетие,

Прераждане...Повече детайли

С покупката на този продукт, можете да съберете до 1 точка за лоялност. Общо за количката Ви 1 точка за лоялност това може да бъде конвертирано във ваучер за 0,20 лв.


10,00 лв С вкл. данък

Доставка: от 1 до 3 дни

Повече информация

ДЪРВО на ЖИВОТА – Ритуално масло бленд

Живот, Сила, Могъщество, Дълголетие, Прераждане

Дървото на живота - символизира ново начало на живота, положителна енергия, добро здраве и светло бъдеще. Освен това е символ на безсмъртието.

Етериченият бленд може да се използва за подхранване на тези атрибути и ви позволява да се превърнете в символ на растеж и сила.

В тези блендове, етеричните масла взаимно се допълват и подсилват действието си

Състав по INCI: кедрово дърво (Cedrus Deodara), евкалипт (Eucalyptus Citriodora), лавандула (Lavandula Angustifolia), лимонена трева (Cymbopogon Flexuosus) и Wintergreen (Gaultheria)

Употреба:

Добавете 5-7 капки (0,3 ml) към вода в изпарител или арома лампа.

Добавете 10 капки (0,5 ml) към 15-25 ml носещо масло за използване при масаж.

Добавете 6-15 капки (0,1 ml) на 30 g от избраната база за грижа за кожата преди нанасяне. Добавете 2 - 12 капки във вашата баня.

Не прилагайте неразредено върху кожата! Съхранявайте добре затворено на тъмно място далеч от достъп на деца. Преди употреба тествайте за индивидуална поносимост. Да не се използва от бременни, деца под 3г., както и хора с индивидуална непоносимост към маслото.

Производител: UK
Колчество: 5мл / 10мл. В тъмно аптекарско шише, с капкомер

Забележка: Посочените рецепти са ориентировъчни и безопасни за здравето. Въпреки това прекомерната или неправилна употреба на някои масла може да предизвика индивидуални алергични реакции.

Декларация:

Написаното тук е предназначено само за образование и информация. В никакъв случай не е предназначено да предотвратява или диагностицира някакви медицински състояния или да заменя каквито и да е предписани медикаменти или медицински съвети от здравен експерт. Ние не сме медицински специалисти и тази информация се споделя само с обща образователна цел.

Това е обща информация за ароматерапията и масажните терапии и не заменя консултацията със специалист! .
Сайтът не носи отговорност за неправилно проведено самолечение!В следната категория има още 25 продукта:

Потребители, които купиха този продукт, купиха също: