ДУХ – Етеричен бленд – 5-те Елемента

Натурален

За магични и духовни ритуали...

Това е първичният източник на енергия, който създава и подхранва елементите...

свързващата сила и баланса на енергиите

Земя, Въздух, Огън, Вода...

Повече детайли

Продуктът вече не е наличен

С покупката на този продукт, можете да съберете до 1 точка за лоялност. Общо за количката Ви 1 точка за лоялност това може да бъде конвертирано във ваучер за 0,20 лв.


10,00 лв С вкл. данък

Доставка: от 3 до 6 седмици

Повече информация

ДУХ – Етеричен бленд – 5-те Елемента

Индийската медицинска философия Аюрведа разглежда всичко във Вселената като конструкция, построена на основата на пет базови елемента.

Според Аюрведа, Съзнанието е енергия, която се проявява чрез пет основни принципа или елемента: Дух или Етер (пространство) Акаша, Въздух, Огън, Вода, Земя.

Духовният елемент насърчава обединението, магията, промяната, алхимията. Той е природа, безвремие, балансирана енергия и божественост.

В тези блендове, етеричните масла взаимно се допълват и подсилват действието си. Те действат в синергия.

Сместа съдържа масла, които може да помогнат за настройване на тези аспекти на Духа и увеличите способностите си в тази област.

Състав по INCI: Cypress, Geranium, Lavender, Lemon, Mandarin, Neroli, Orange, Tangerine and Ylang Ylang

Сместа от етерично масло ДУХ ви носи перфектна комбинация, за да ви помогне да извлечете максимума от този супер-елемент и да го възприемете. Духът представлява основният елемент, присъстващ във всички неща, осигуряващ пространство, връзка и баланс за съществуването на всички елементи. Това е от съществено значение за нашето чувство за свързаност с духа и благосъстоянието.

Духът представлява чувството на радост и единение, трансцендентност, трансформация, промяна, навсякъде и никъде, отвътре и отвътре, иманентност. Той представя човешкия дух и енергия на Бог и Богинята. Акаша е свързващата сила между останалите четири елемента. Той е петият елемент, свързващата част, която преминава през цялата материя, а също така е колективното несъзнавано от формите на живот. Елементите се появяват от него, неизменният, неизменяем източник на цялата енергия. Това е сферата на потенциалността: на обещанието, на все още неизминатите пътища, на неоформените галактики, на космическото пространство. ДУХЪТ присъства и в телата ни. Някои казват, че искрата на живота, онази непозната сила, която се нарича „душа“, е малко акашова енергия, поместена във физическото тяло. Неговата енергия, която се простира навсякъде из Вселената, все още не е постигнала форма и вещество. Това е първичният източник на енергия, който създава и подхранва елементите, свързващата сила между тях. Поради това той е баланса на енергиите: Земя и Въздух и Огън и Вода.

Употреба:

Добавете 5-7 капки (0,3 ml) към вода в изпарител или арома лампа.

Добавете 10 капки (0,5 ml) към 15-25 ml носещо масло за използване при масаж.

Добавете 6-15 капки (0,1 ml) на 30 g от избраната база за грижа за кожата преди нанасяне. Добавете 2 - 12 капки във вашата баня.

Не прилагайте неразредено върху кожата! Съхранявайте добре затворено на тъмно място далеч от достъп на деца. Преди употреба тествайте за индивидуална поносимост. Да не се използва от бременни, деца под 3г., както и хора с индивидуална непоносимост към маслото.

Производител: UK
Колчество: 5мл / 10мл. В тъмно аптекарско шише, с капкомер

Забележка: Посочените рецепти са ориентировъчни и безопасни за здравето. Въпреки това прекомерната или неправилна употреба на някои масла може да предизвика индивидуални алергични реакции.

Декларация:

Написаното тук е предназначено само за образование и информация. В никакъв случай не е предназначено да предотвратява или диагностицира някакви медицински състояния или да заменя каквито и да е предписани медикаменти или медицински съвети от здравен експерт. Ние не сме медицински специалисти и тази информация се споделя само с обща образователна цел.

Това е обща информация за ароматерапията и масажните терапии и не заменя консултацията със специалист! .
Сайтът не носи отговорност за неправилно проведено самолечение!В следната категория има още 25 продукта:

Потребители, които купиха този продукт, купиха също: