ОГЪН – Етеричен бленд – 5-те Елемента

Натурален

За магични и духовни ритуали...

Елементът Огън насърчава комуникацията, физическата сила,

проявявайки Закона за привличане, сила на волята,

пречистване, защита и чувственост...

Повече детайли

С покупката на този продукт, можете да съберете до 1 точка за лоялност. Общо за количката Ви 1 точка за лоялност това може да бъде конвертирано във ваучер за 0,20 лв.


9,99 лв С вкл. данък

Доставка: от 1 до 3 дни

Повече информация

За магични и духовни ритуали

Индийската медицинска философия Аюрведа разглежда всичко във Вселената като конструкция, построена на основата на пет базови елемента.

Според Аюрведа, Съзнанието е енергия, която се проявява чрез пет основни принципа или елемента: Дух или Етер (пространство) Акаша, Въздух, Огън, Вода, Земя.

Елементът Огън насърчава комуникацията, физическата сила, проявявайки Закона за привличане, сила на волята, пречистване, защита и чувственост.

В тези блендове, етеричните масла взаимно се допълват и подсилват действието си. Те действат в синергия.

Сместа съдържа масла, които може да помогнат за настройване на тези аспекти на огнения елемент и увеличите способностите си в тази област.

Състав по INCI: Cedarwood, Frankincense, Lime, Nutmeg, Orange, Pepper Black, Geranium, Cinnamon and Tagetes

Употреба:

Добавете 5-7 капки (0,3 ml) към вода в изпарител или арома лампа.

Добавете 10 капки (0,5 ml) към 15-25 ml носещо масло за използване при масаж.

Добавете 6-15 капки (0,1 ml) на 30 g от избраната база за грижа за кожата преди нанасяне. Добавете 2 - 12 капки във вашата баня.

Не прилагайте неразредено върху кожата! Съхранявайте добре затворено на тъмно място далеч от достъп на деца. Преди употреба тествайте за индивидуална поносимост. Да не се използва от бременни, деца под 3г., както и хора с индивидуална непоносимост към маслото.

Производител: UK
Колчество: 5мл / 10мл. В тъмно аптекарско шише, с капкомер

Забележка: Посочените рецепти са ориентировъчни и безопасни за здравето. Въпреки това прекомерната или неправилна употреба на някои масла може да предизвика индивидуални алергични реакции.

Декларация:

Написаното тук е предназначено само за образование и информация. В никакъв случай не е предназначено да предотвратява или диагностицира някакви медицински състояния или да заменя каквито и да е предписани медикаменти или медицински съвети от здравен експерт. Ние не сме медицински специалисти и тази информация се споделя само с обща образователна цел.

Това е обща информация за ароматерапията и масажните терапии и не заменя консултацията със специалист! .
Сайтът не носи отговорност за неправилно проведено самолечение!Потребители, които купиха този продукт, купиха също: