ВИТАМИН „С“ - Козметичен Актив

Натурален

Ефективно да се бори с акнето, без да изсушава или уврежда кожата.

Стимулира производството на колаген, увеличава твърдостта на кожата.

Ревитализира и тонизира зрялата кожа.

Повече детайли

Няма бонус точки за този продукт.


5,00 лв Без данък

0.06 гр.
Доставка: от 1 до 3 седмици

Повече информация

Мощен витамин, известен със своята способност ефективно да се бори с акнето, без да изсушава или уврежда кожата.

Стимулира производството на колаген, увеличава твърдостта на кожата. Ревитализира и тонизира зрялата кожа.

Той е полезен за облекчаване състоянието на кожата, намалява появата на белези от акне, възрастови петна и стрии. Когато се комбинира с витамин Е, витамин „С“ става изключително ефективен антиоксидант.

Участва в различни формули за грижа за косата.

Витамин С доказано увеличава живота на изкуствения цвят на косата, което го превръща в прекрасно допълнение към шампоани и балсами за боядисана коса.

Най-важните ефекти на козметичните продукти, съдържащи Витамин „С“, са:

* Възвръщат жизнеността на кожата и косата, стимулират защитните й функции;
* Предпазват кожата от преждевременно стареене, което се дължи както на действието на UV лъчите, така и на другите фактори на околната среда;
* Стабилизират естествените механизми на кожата, осъществяващи самообновяването й;
* Възвръщат нормалната здравина, еластичност и гладкост на кожата.

Състав:
INCI: Sodium Ascorbyl Phosphate

Описание: Прахообразен, с бял цвят.

Действие:
* Мощен антиоксидант
* Протектор: защита срещу свободните радикали, защита срещу последиците от UV
* Анти-стареене: предотвратява разграждането на колаген и образуването на бръчки
* Увеличава производството на енергия в клетките

Приложение:
* Кремове и лосиони

* Продукти при акне
* Anti-Aging Serum интензивен
* Превантивна грижа против бръчки

* Шампоани

* Дезодоранти
Важно:

Добавя се във водната фаза на козметичната формула.

Препоръчителни дози – Дозировка: 0,5 – 2%.

* Разтворим във вода
* Неразтворим в масло
Витамин „С“, може да бъде интегриран във всички козметични продукти: емулсии, кремове, течни кремове, гелове, лосиони или хидрозоли.

Повишава киселинността на продукта.

Предпазни мерки:
* Да се съхранява на място, недостъпно за деца.
* Да се избягва контакт с очите.Спазвайте препоръчителни дози.
Съхранение: Да се съхранява при стайна температура далеч от влага и слънчева светлина и далеч от източници на топлина. Плътно затворете след употреба.

Произведено: EU

Количество: 10гр

Опаковка: Малко пластмасово бурканче

ВАЖНО:
Всяка информация, съвети и препоръки, съдържащи се тук, или получени чрез друг вид комуникация, в устна или в писмена форма, не са предназначени да заменят или да бъдат заместител на квалифицирана медицинска помощ, от обучен лекар или практикуващ здравеопазване.



В следната категория има още 10 продукта: